New chapter!

Fitth H.O.P.E

Little Believers Tiada siapa akan percaya jika kamu kata kamu boleh melihat Jack o’the Lantern. Ia hanyalah kisah dongeng dis...

Tuesday, 9 July 2013

My BFF Fall in L.O.V.E

Assalamualaikum.... ^_^

Konbanwha Minna~~~

Aaaaa..... loves is in the air and spring is now blooming.. korang faham maksud Angah kan??? hehehe, My BFF is Falling In LOVE!! I repeat IN LOVE!!

I knew she would fall for him! Bansai for me! yeah! Anyways.... ini kali angah tak update new en3 because tengah shok nampak my BFF in her own love world. Angah tak leh focus ngan novel pe bila my friend in a big.. no, MASIVE danger!! my mission is to unite this two love birds! harap Angah boleh lakukan LAGI!!

Angah dulu pernah hancurkan hatinya bab Angah ambil langkah untuk rapat sangat dengan old Crush nya, MFA (Tak leh kata nama panjang, privite) dan akibatnya persahabatan kami sedikit renggang. Tapi, Angah have no feelings dengan old crush dia... kami hanya kawan dalam Online game jew... hehehe

So, kami berjanji untuk maju kehadapan dan tinggalkan masa lalu. Kami berjanji untuk tidak rapat dengan  MFA sebab Angah masak sangat dengan perangan BFF angah satu ni.

1. Dia taknak kongsi benda y dia suka @ minat @ love
2. kalau dia tak dapat, tiada orang boleh dapat juga
3. senang sangat di baca kalau dia dah fall in love ^_^ she is like an open book to me~~~
4. Dia tak pandai nak ambil langkah kalau Angah tak masuk campur. hehe bukan busy body but helping jew... hohohohoho!!!

Nak tahu cam mana muka Crush baru BFF angah?? muka dia sama SEJIBIK dengan muka artis korea ni. L dari Infinite. korang yang minat K-Pop mustahil tak kenal mamat cute ni! kan? kan?

Ini gambar mamat ni

lebih kurang banyak sikit cam ni lah muka dia... Kyaaaa!!!! dia cute sangat2 tapi not my cup of tea..... =,=

Angah masih belum jumpa lagi jejaka pilihan Angah and I think I will never find one. Why? sebab Angah lebih suka FALL in LOVE dengan E-NOVEL Angah!
Percintaan angah dengan E-Novel Angah dah sampai tahap Dangerous hingga guru Disiplin angah beri amaran supaya kurangkan menaip dan berjiwang. TAK! Angah dah cuba untuk sebulan lebih tapi..... NOoooooo.... angah tetap nak menaip juak! I cant live without my Novel!!!


Hahahaha...... Kami berdua bercinta dalam masa yang sama tapi dalam situasi yang berbeza. Jantan mana nak kat Angah ni??? dah lah brutal, tak manis lagi, main game lagi! ada lelaki nak dengan pompuan gila game ke?? Kalau ada Angah nak apply diri.... hahaha Just kidding... mampus lelaki tu kalau ama Angah :P

kengkawan kata Angah ni jenis hati batu dan tak kenal erti CINTA sebenar. Hey, Angah tahu bercinta okay! tapi malas lah, nak jaga hati dia lagi, nak faham karenah dia lagi... HUH! capek tau!!

Okay, kisah BFF Angah terus ni??? Ini pasal sejarah percintaan Angah time dorank confess kat Angah pula.... hehehe, Angah pendekkan jelah yea? kalau Angah citer sampai 10 m/s tak habis ni. 100x ganda pendekkan!!!

Cam ni kejadiannya........   mamat ni confess kat angah n minta jawapan yang selalunya orang lain akan beri tapi Angah..... lebih Cliche!
I like you, do you like me?  ✍(◕ω◕❤)
[   ] YES
[   ] UM…
[   ] SORRY BUT…
 。。。           (❛∀❛; )
[  ✓ ] UM… PLEASE DON’T  (I’M SO SORRY)    ✍   (ಥ▽ಥ//)

 Tamat..... cam tulah kejadiannya.... hwahwahwahwa.... pendeknya kan?? Angah kejam sangat tapi SANGAT Sweeeet kalau buat cerita kan?? hahaha, sweetlah sangat! selalu buat cliff-hanger kat korang semua...

OK lah! itu je Angah nak gi tau kat korang.... hati Angah yang racing cam Drag race akhirnya slow down a little bit n TUNGGU 4 MY NEXT POST OKAY!!! 



See You Next Time!! Bub-bye!

No comments:

Post a Comment

Savior of Tales