*Dup*Dap*Dup*Dap* O~O''''

Assalamualaikum.....

Hai korang! Angah nak releasekan tension kejap ni... urrrggghhh.... nak sambung chapter pun tak seberapa nak lancar....

kerja rumah berlambak! kami semakin di push! Exam percubaan dah nak dekat! OMG Nooooo!!!!!

Anyways.... Angah tak nak cakap panjang berjela2 so angah hanya cakap important thing jak

1. My BFF crush mission belum ada peningkatan lagi... Hmm.... Friend Crush dia tak cooperative betullah...
2. Upcoming chapter belum d post lagi bab kejarumah berlambak... no time for novel, time cuti baru ada Chance... =,=
3. Tengah practice Seni.... Alhamdulillah ada peningkatan.. time novel FDO baru ada lukisan2 Angah... watak I made it myself ^_^
4. OMG!!!SPM dah nak dekat n Angah hanya melukis je??? What's wrong with me??? *~*

Hah..... tu jelah, empat perkara sebelum nak masuk tido.... hehehe, stress sangat dah ni kot???? mungkin, mungkin tidak... who knows... :P

So, About my Drawing.... ini salah satu lukisan Angah dan perasaan angah sekarang.... huhuhu, masik JELEK lagi, baru first time guna warna kayu utk kes2 cam ni.... hahaha,


Hahahaha..... Amacam? okay tak??? Angah ada post kat Fb n semua Candidates SPM tak sedia lagi... Adoi! cam mana nak naikkan prestasi sekolah kalau cam ni nie????

Apapun, Please... PLEASE doakan kami semua lulus dan dapat keputusan yang sangat SANGAT cemerlang untuk SPM tahun ini.... Bukan selfish tapi untuk negara juga....

Hoohohohoho..... itu jelah untuk ni hari, Angah dah ngantuk dah ni....

InsyaAllah Angah update Chapter dalam hujung minggu ni... Wait and Thank you 
Bubbye n See u Next time!!

No comments:

Post a Comment