Dribbles ~ dribbles~ from the author


Hello there fellow readers~~

Angah ambil cuti menaip kejap selepas post new chapter huhuhuhu, remember I wrote at the left side of this blog about me? that I draw too as a hobby?? Well, here it is!! (last time post lukisan angah kat sini tak silap 2 tahun yang lalu--introduction to SAO check lukisan angah kat situ.... huhuhuhuhuhu)

What's this draw about?

Well, one day; angah dan kawan angah main satu game ni 'if we go to hogwarts what house will we end up in' dan kitorang vote mengikut kategori rumah2 hogwarts; Griffindors, Slytherin, Hufflepuff, dan Ravenclaw. Tiada siapa vote diri sendiri didalam group wassap--yes, all girls group, dan kitorang kena vote kawan-kawan kami siapa patut masuk rumah mana. then after everyone made a vote, we count; with the person got the most vote will end up in one of the houses.

This is the personality test;

Griffindor = student who have the courage, brave in facing new obstacles and never backs down any challenges.

Slytherin = student who is independant, will do anything to strive perfection and to achieve your goal.

Hufflepuff = student who is friendly and kind to nature, optimistic and didn't agree to violence.

Ravenclaw = student who is quiet but good at strategies and can be a great leader. Mostly love to be alone.

Angah dapat Idea game ni sebab angah nak rancang renew 'The chosen One' novel based 100% on harry potter world!!! Wooohooo! banyak kajian dan mystery akan diletak dalam cerita baru ni nanti! Hahahahahaha....

Ok, back to the drawing (Angah taknak spoil apa-apa for the next novel) selepas main game ni dan dapat new idea, 'hey, bagus angah try lukis fictional character pasal kami semua and maybe boleh bantu building main character untuk citer seterusnya.' So, here it is, my fictional character if we all go attending Hogwarts Academy.

Thats all I want to share!!

Question; korang rasa korang akan masuk rumah mana kalau korang pergi Hogwarts Academy? comment below and let me now ^___^

P/S: Bab F.A.T.E seterusnya is on the way dan angah tak berikan sebarang janji jika ia akan di post pada hujung minggu ni atau awal minggu depan. Anyhow~~~ See u in the next entry!! 

6 comments:

  1. hohoho ravenclaw.....huhuhuhu sebab...hem. ,sebab...... sebab...... ?? psssss..
    ~ccc(,)(,)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab lebih suka bersedirian... Kan??? Hahahaha angah betul en? En???? ( ・ึω・ึ)

      Delete
  2. yeaahhh absolutely rite..... a great leader?? huhuhu no komen bout dat...just seronok melihat ragam manusia...happy ...sad.. up n down ...a lots of feelings n da same time...bahas membahas komen mengomen soal jawab berlaku...n da best part is... semua tu dgn diri sendiri dari otak turun ke hati...haaa gitu...just b alone with all the thinking....kalo bole papar apa yg ada kat kepala dgn hati....haaaaa dh mcm bursa saham kot naik turun semua benda....hukhukhuk b a lone itu mendamaikan....peace ^_^
    ~ccc(,)(<)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha angah setuju, I rather watch people than socialize with them sebab kita dapat tahu perangai dorang y sebenar dr gerak geri dorang... Hehehe, but angah end up in slytherin sebab angah suka kenakan kawan HAHAHAHA... Other than perhatikan dorang, angah suka mainkan kawan dgn tiru habit dorang, cara dorang becakap and ect. Bebaloi jugak perhatikan perqngai dorang huhuhuhuhuhu (≧∇≦)

      Delete
  3. heheehehehe gud job...yeah so many ragam manusia kan....positive n negative.... ^_° cepat la smbung the choosen one...but not to forger ivy n louise..n last but not first ...smbungan fdo ...nck...muahahaha bnyk ni listnye....tamak kan kan kan kan
    ~ccc(,)(,)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Woaah.... Kena potong angah jadi tiga ni sebab bnyak sgt demand from every novel hahahahahha awak2 kena sabar eh? Kita ikut urutan dulu, first Ivy n Louis, then the chosen one, then FDO n NCK.. Hehehehe memerah otak angah nnti ni(∩_∩)

      Delete