Tale in the Reality

This page is a place for me to say something when ever I'm stress out or want to say to someone but don't want anyone to know about it. get it? don't worry, me too.

Lolol

apapun, hey guys, this is the writer of this blog, cannot say the creator cuz yang buat blog angah ni ialah BFF angah, dia yang galakkan angah untuk menulis dan publish dalam blog. angah tak tahu apa akan jadi kalau angah tolak pujukannya untuk publish cerita angah dalam ni. mungkin angah akan tinggalkan hobi menulis ni.

mengetahui bahawa bahasa angah dalam menceritakan plot angah masih lagi perlu diperbaiki dan perasaan ingin menggunakan tatabahasa yang lebih baik dari bagaimana angah menerangkan situasi didalam setiap cerita angah. I'm still learning and will learn along with writing my stories.

Angah tahu angah dah mula menjinak dalam membuat plot cerita yang lebih complicated dan lebih dramatis, masih ada lagi kekurangan tapi ia akan diperbaiki pada masa hadapan kelak.

impian nak publish novel fantasy pertama angah masih lagi tersimpan rapi dalam poket. mungkin dah berhabuk tapi masih tidak dilupakan. hahahahaha

Sebenarnya angah takut apa akan jadi jika angah tamat membuat cerita ke-7 ini. Ia kerana angah tiada idea yang fresh atau unique untuk menghasilkan novel baru, lol. Lol.... lo*Sobs*

Anyways *wipe tears away*

Semester break dah nak tiba dan angah akan update lebih cepat dari sekali sebulan! Yeah! sebenarnya angah taknak bagitau korang yang angah dah nak cuti but meh, who give a two about my life.

Jumbling assignment, project, life, novel, drawing, and goals, I feel like an octopus, sotong kurita yang tersangat-sangat noob, nak pegang barang pun tak pandai. a baby octopus! a loser adorable octopus!

hahahahahahahaha

I think tu je nak cakap kot, memandangkan angah menulis ni menandakan angah tiada idea untuk sambung citer untuk bab seterusnya. I know I have to get out more often in search of idea. but my ass is so lazy to fight gravity. Lolol

Tu je kot nak cakap, I need to get back to work.... or shower... lol

Bye uolls! *kisses*

No comments:

Post a Comment