New chapter!

Fitth H.O.P.E

Little Believers Tiada siapa akan percaya jika kamu kata kamu boleh melihat Jack o’the Lantern. Ia hanyalah kisah dongeng dis...

Tuesday, 7 January 2014

FDO: Characters

Okay, first thing first:
-Angah taklah terrer sangat melukis
-Angah memang tak pandai lukis lelaki
-Angah minta maaf sangat-sangat sebab tak dapat update beberapa hari ni sebab salah satu family angah dah kembali kepada Allah Maha Esa...
-Lastly, Angah really sorry for everything... Angah masih dalam mode sedih ni. :(


Accel
tema warna ungu


 Hades'
Tema warna Putih biru


 Medeis
Tema warna merah


 Scyntilla
Tema warna Pink

Well, that's it. tiada lukisan lelaki.... hehe, Angah biarkan imiginasi korang buat kerja. lelaki hansem mana korang nak, pandai-pandailah korang okay??

Happy reading my friend!!!

No comments:

Post a Comment

Savior of Tales